Především na dekoraci a design se zaměřuje veletrh I-DECO Istanbul - Aktuálně o Turecku | Co se děje v Turecku

turecko-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Především na dekoraci a design se zaměřuje veletrh I-DECO Istanbul

Nejen kreativní objekty, ale především nápady, sjednocené s dekorací a designem se objeví na veletrhu I-deco Istanbul, který se bude konat v hlavním městě Turecka od 29. listopadu do 2. prosince 2012. Místem konání tohoto veletrhu dekorace, nábytku a designu se stane Istanbul Fair Center, známý také jako CNR EXPO Exhibition Centre.
I-deco Istanbul je selektivní událost, představující současný nábytkový design a luxusní dům módy, která nejen zve všechny nadšence do vysněného světa designu, ale hlavně přináší tvůrčí platformu všem
profesionálním návrhářům. Každý rok je pečlivě vybráno výborem složeným ze zmíněných oblastí více než
400 vystavovatelů, kteří zde nabízejí špičkové výrobky kvalitní dekorace světových značek. I-deco Istanbul, jehož branami projde okolo 25 000 návštěvníků, je výstava, která se soustředí na nové inovace, nápady a návrhy zaručující pokrok v tomto průmyslu. Je to jedinečné místo pro setkání účastníků s národními, ale i také mezinárodními zákazníky, kteří si zde budují nové kontakty a také usilují i o zvýšení zisků z prodeje a svého podnikání. Proto vystavovatelé představí exkluzivní řadu nábytku a zdobení materiálu (který obsahuje vlastní nové návrhy vybavení), bytové doplňky, bytový textil, dekorační výrobky, interiér, design & dekorace materiály, osvětlení, podlahové krytiny, krajinářskou architekturu, zahradní bytové vybavení, ale také bílé zboží, domácí elektrické spotřebiče nebo kuchyňské vybavení. Chybět nebudou ani nápady a projekty mladých návrhářů, kteří nám nejen představí nejnovější trendy, styly, barvy a produkty v oblasti nábytku a interiérové dekorace, ale i nabídnou jasnou představu o zcela nových konceptech budoucích generací. Unikátní městský život v Istanbulu a dynamické obchodní prostředí v Turecku jen zvyšuje úspěch tohoto veletrhu, kterého se účastní mezinárodní velkoobchodníci, maloobchodníci, návrháři, podnikatelé s vysokou kupní silou, architekti, projektanti nemovitostí, nábytku, obchodů, hotelů a restaurací a v neposlední řadě i koncoví uživatelé z Ruska, Turecké republiky, Evropy, severní Afriky a Blízkého východu.

 

 
 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru
 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje