Šéfkuchaři z celého světa budou spolu soupeřit na Mezinárodním festivalu gastronomie v Istanbulu - Aktuálně o Turecku | Co se děje v Turecku

turecko-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Šéfkuchaři z celého světa budou spolu soupeřit na Mezinárodním festivalu gastronomie v Istanbulu

Zúčastnit se festivalu může být skvělý způsob, jak prozkoumat město, dozvědět se více o kultuře v regionu a zejména poznat lahodnou místní kuchyni. A to je důvod, proč je nejlepší čas navštívít Turecko. Právě tam se teď scházejí šéfkuchaři z celého světa, aby mohli spolu soutěžit na desátém ročníku Mezinárodním festivalu gastronomie v Istanbulu, který se koná od 15. do 18. března 2012. Tento festival pořádá Federace kuchařů (TAF) a dějištěm souboje se stane Tüyap Veletržní palác výstavního a kongresového centra.
Mezinárodní kuchaři zde nastoupí proti nejlepších kuchařům v Turecku v disciplinách, jako například příprava jídel, jejich servírování, příprava dle chuti z jídel, smíšené chuti, potravinářská prezentace, odběr vzorků jídla, či hygiena pultu při vaření. V předchozích letech se tohoto festivalu zúčastnili kuchaři z Řecka, Jižní Koreji, Indie, Mongolska, Velké Británie a Spojených států. Každý z nich dokázal vykouzlit jedinečné ingredience a chuti souvisejících s jejich zemí. O to samé se i letos pokusí kuchaři schválení Světovou asociací kuchařů z Albánie, Ázerbájdžánu, Velké Británie, Bulharska, Chorvatska, Egypta, Německa, Řecka, Kypru, Indie, Izraele, Lotyšska, Mongolska, Černá Hory, Rumunska, Ruska, Srbska, Jižní Koreji, Spojených států a Uzbekistánu. Mezinárodní festival gastronomie si klade za cíl umožnit výměnu poznatků o kuchařské profesi, což povede k osobnímu růstu a úspěchu. Šéfkuchař, který v soutěži zvítězí obdrží za odměnu nejen medaili, ale také obdrží mezinárodně akreditované osvědčení. Medaili se pokusí také získat mladí kulinářští studenti, neboť ta je opravňuje činit si nárok na vstup do TAF a tím pádem možnost postupu na mezinárodní semináře a soutěže. A nezapomeňte... Mezinárodní festival gastronomie v Istanbulu bude pastvou pro vaše smysly!!!

 

 
 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru
 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje