Populární veletrh Istanbul Houseware - Gift Fair přináší ty nejnovější trendy nejen v designu - Aktuálně o Turecku | Co se děje v Turecku

turecko-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Populární veletrh Istanbul Houseware - Gift Fair přináší ty nejnovější trendy nejen v designu

Istanbul Houseware & Gift Fair (známý též jako Zuchex) je největší veletrh domácích potřeb, dárkových předmětů a domácích elektrických spotřebičů na Blízkém východě, který se bude konat od 5. do 9. září 2012 v největším tureckém městě a bráně Orientu Istanbulu. Místem jeho konání se stane Tüyap Fair Convention & Congress Center.
Istanbul Houseware & Gift Fair také letos představí nejnovější trendy v designu, které nabízejí jak východní, tak západní trhy. Na veletrhu se představí přehlídka všech základních domácích spotřebičů pocházející od nejlepších vystavujících firem. Účastníci budou mít také možnost sami vidět i atraktivní sortiment dárkových předmětů, které jsou k dispozici za přijatelné ceny a zcela jistě přitáhnou pozornost všech zákazníků. Jeho již 23. ročníku se zúčastní přibližně 410 vystavovatelů, kteří nabídnou své produkty pro více než 27 000 jeho návštěvníků. K dispozici tak budou například sochy na stěnu, dekorační tkaniny, vodní spotřebiče, elektrické spotřebiče, stropní svítidla, kamenné podlahové krytiny, vybavení kuchyní, modulární kuchyňské spotřebiče, výrobky z bronzu, kuchyně, veškeré dárkové sady, domácí nábytek, mramorové podlahové krytiny nebo také dárkové hodiny. Zuchex je však nesmírně populární pro jeho výrobky pro dům a dárkové odvětví. Nutno říci, že veletrh se stává také velmi významnou událostí, která dává impuls celkovému hospodářskému růstu v Turecku a buduje nejideálnější platformu pro setkání na evropských a asijských trzích. Proto je tak každý ročník veletrhu velmi úspěšný při sestavování velkého množství zahraničních a národních vystavovatelů a vysoce kvalifikovaných odborných návštěvníků. Evropské společnosti tak získají přímý přístup ke svým africkým a asijských distributorům a vystavovatelé mohou zhodnotit hlavní možnosti, které přetrvávají na tureckém trhu. Tím pádem mohou vytvářet i bezkonkurenční efektivní obchodní tipy. Tato akce přinese do popředí nejnovější trendy a inovace a bude informovat účastníky o nejnovějším vývoji.

Adresa místa konání:
Tüyap Fair Convention & Congress Center
E-5 Karayolu
Gürpinar Kavsagi
Büyükçekmece
34522 Istanbul
Turecko
* Telefon: +90 (212) 886 68 43
* Fax: +90 (212) 886 62 43 

 

 
 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru
 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje